Pages

Monday, July 21, 2014

fuuuuuhhhhhhh

bersawang blog ni....ate tuan tanah mabuk teruk....masuk anak ke 3 ni la mabuk pening2 muntah2 dan macam2 lagi....paling sian my hubby la kan makan pun ala kadar gitu2 je makin kurus dah....mabuk punye pasal masak ape pun tak tahan....blueeeeekkkkkkk.....Subhanallah dugaan btoi kali ni tak pernah merasai sebelum ni my hubby yg over muntah demam bagai....perit tekak usah dikenang la....umah pun mcm tongkang....gagah jugak buat sambil bluuuueeeekkkk kain baju berbakul2 alhamdulillah settle dh....bawah pun settle la sikit tak sempurna lagi....my hubby la harapan tp sian takkan sume die nk kene buatkan....

ok nnt kite update lain pasai baju raya pasai baby pulak ye....

No comments: