Pages

Wednesday, June 24, 2009

MUNAJAT CINTA....




MALAM INI....
KU SENDIRI....
TAK ADA YANG MENEMANI
SEPERTI MALAM-MALAM
YANG SUDAH-SUDAH

HATI INI....
SELALU SEPI....
TAK ADA YANG MENGHIASI
SEPERTI CINTA INI
YANG SELALU PUPUS

TUHAN KIRIM KAN LAH AKU
KEKASIH YANG BAIK HATI
YANG SELALU MENCINTAI AKU
APA ADANYA

MAWAR INI SEMAKIN LAYU
TAK ADA YANG MEMILIKI
SEPERTI AKU INI
SEMAKIN PUPUS

TUHAN KIRIM KAN LAH AKU
KEKASIH YANG BAIK HATI
YANG SELALU MENCINTAI AKU
APA ADANYA


*aku gile dengo lagu nih sedap btoi hehehe

Thursday, June 11, 2009

kemalasan sungguh....

huhuhu lame xupdate ini blog....kenape????sbb'y time ade idea aku xdan nk ngadap....bile xde idea rajin la plak nk ngadap...alih2 langsung la idok aku wat pape perubahan pd blog aku....ade request ke nk bg kt aku wakakakaka......

perkembangan terbaru aku adalah aku yg semakin berkembang mekar dan xla memboyot sgt lg setakat ini wakakaka dahsat ayat aku nih kan power btoi kalah power rangers ke ben 10 ke wah gtu nih sume kartun kt tv punye penangan huahuahuahua....

baby aku da nk msk 6 bln xlame lg setakat ini perut aku idok la rs penangan hebat tendangan'y cume kerap la t'gedik2 perut aku nih....time nk tido tuh slalu baby nih xbg aku tido saje nk suh layan die gamak'y wakakaka klassss gtu baby zaman skarang kn....skrg baby dalam keadaan songsang la mase g check bln lepas next second week kene g plak tgk bile cukup 24 mggu baby nih....uish nih pn debo2 je xabh2....hope nnt nk dekat due jgn la songsang la....

bab makan...wah sue je ape sure aku makan kecuali la bende yg aku xble makan....aku igt air kelape nenas ngn tebu je xble makan rupe'y banyak bende lg kome weh....banyak beno pantang larang mak aku bg jgn makan itu ini takut nnt tali perut anak belit la.....ko me nk tau ke????nnt la aku senarai'k kalo kome nk tau la hahahahaha.....aku makan nih alhamdulillah la lalu je takat nih tp idok la over org kate makan untuk 2 org....owh salah tanggapan tuh....kome nnt jgn igt tau makan untuk 2 mmg la kite makan utk baby tp bile dok pk makan utk 2 mst la double kn tu xlame pehtu kembang semangkuk la badan weh silap aribln kene mrh ngn doktor plak berat badan berlebihan ingat ye kawan2....

pe lg aku nk merapu weh....cube bgtau ape patut aku merapu lg yek....nnt lps aku g scan skali lg aku letak gmbo ye....kome doa'k aku ye teman2 sume'y dalam keadaan yg baik....