Pages

Tuesday, September 27, 2011

cer cerita almas putri.....

nih terbaru la kelmarin punye gambo......esok die 6 bulan....horrreyyyy esok nak masak bubur nasi utk die.....sebelum nih bagi hisap2 je jari sian tengok orang makan siap tarik2 tangan xpe ummi suke tgk gtu sebab anak ummi dh sedia utk makan yeah esok kite tgk bubur ape ye yg pertama almas makan.....si yong dulu bagi bubur nasi + kismis then lobak merah yg adik nk bubuh ape???kite tggu esok k....

Friday, September 23, 2011

cerita ceriti di penang

salam korang rindu x nk dengar cite2 aku????uiks perasan kan macam la ade orang bace blog kamu cik eimah oiii.....k ni cite g penang konvo my younger sister si ada so peluang la menjelajah penang selalu je g tp xabh jelajah kali nih we all pegi naik bukit bendera....pergh kecut perut nak mampus turun train laju gile rs nk ilang nyawe jap serius mak.....

naik sane ble la tengok mcm2 ble tahan la lebih kurang naik bukit larut gak la cume lawa lg bukit bendera....sejuk nyamuk pun xde best btoi :) nnt en Hubby kate nk g lagi hehehehehehehe i like :)
siap almas lena ha sejuk je pergh lena xhengat die.....pastu malam g restoran TARBUS aish mahei beno tension btoi ayo makan sume celah gigi tp harga ya ampun sbb teringin nk merase makan jgk la kan hahahahahah
sabo je la kan aish pehnih xpayah g dah xkose aku hahahahahahaha....banyak lg nk cite nnt i cite lg eh.....