Pages

Thursday, June 10, 2010

haru biru di buat'y

arinih rs nk ilang darah k....nk tau pasai pe????nih budak kecik nih da pandai naik tangge laju je die pai atas....mujo le baba'y nengok aku kt dapo cepat baba'y jerit kat aku...aku da keto kite sibuk nk ke koje die sibuk la ngan koje die....adoiyai hilang darah nengok'y....aku xdan lg nk g beli p'hadang tangge....adoi haru biru dibuat'y.....


ha kalo kome ape rs kalo gni....aku dalam keto2 t'kejut dan lg capai camera weh wakakakakaka dahsat beno mamarazi nih kate blogger harus la sediakan camera di mana aje kehkehkehkeh bak kate kak jemah VP blogger tegar xble pisah dr camera kehkehkeh harus la kan....da naik 8 bln nih mcm2 peel'y wat aku t'gelak pun ade...aish sabo je la ngn ank b'tuah sorang nih

Tuesday, June 8, 2010

macm2 ujg mggu lepas best sgt.....

ujg mggu sudah kenduri kendare saje...nasi minyak aje weh pai b'minyak ai ahaks....mujo berat badan xnaik still maintain ok ahaks but en. suami je yg berat badan naik tau skrg...suke!!!suke!!!i like it ahak ahak!!!(nyanyi same2 ye).....

memule g ke Kampung Lempo ye.....jalan hale ke manong atas ulu kenas lagi ye ahaks.... i punye beras ops biras kenduri anak sedare we all la naik buai n kenduri adik'y....then pas makan puas (puas ke???) ble la sbb simpan bahagian perut sbb byk lg kenduri.....tp sodap weh ayam'y hehehehehehe.....then ke jalan baru coz umah sepupu en. suami plak ade kenduri kire ank sedare ai le....hohohoho anak sedare i belah suami sume da beso2 ye tua dr we alls k ahaks i nih siap ade cucu sedare ye (tue la plak rase) ngeeeeee~


then bz menolong2 deme sementare yg dlm perut nih turun ke bawah br kiteorg makan hehehehehehe then ptg cket dlm kul 4 caw ke ipoh kenduri si budak Raden korg igt x budak nih junior bwh sthn jek yg baik ngn aku dl.....owh xsgke dpt jmp die lg....sgt rindu alih2 dpt kad jemputan dr die...hohohohohoho mkn lg tuh....gile perut da nk meletup dh rs....
then singgah la lost world dan lg weh haru btoi.....airis sgt seronok k teruje gile nengok org mandi mande.....hehehehehehe nnt akan aku ke ctu lg bile airis da pandai jalan hehehehehehe

Wednesday, June 2, 2010

saje jalan2 ke ipoh after koje....


alang2 nk anto kuih kt kwn adik aku pn g jusco le ape lg kalo xbeli dan belah kehkehkeh...saje nk beli hadiah utk hadi asyik t'tunde jek then dh alang2 ke ipoh jusco pn sale ape lagi i pn trs sambo la bajo tp bkn utk aku ank aku le hehehehehehe da makin membeso ble la nk membeli baju baru kan....airis pn kami da xlarat nk dukung die bkn nk dok dlm stroller k....bkn xdiajo naik tp die xmo agak'y xpuas tgk dunia hehehehehe...ramai org ckp da xajo dok dlm tuh...no no no dl kecik2 merah2 lg penah je we all bwk stroller same je k xnk dok dlm tuh meraung abih 1 jusco dengo....tp skrg da ble dok kiteorg letak dlm troli so far die nk siap jerit2 kegumbiraan lg k.....tgk nih
see sgt happy n we all pn senang nk membeli then belah hahahahahahaha...then kiteorg pn blah la nk g ambik tuan puteri ADA kt umah sewa die kt fair park.....die ajak g mkn AP (mean : Ayam Penyet) sedap jugak tp xble lawan kt BANGI.....OOI jom pegi lg hahahahahaha sedap gile PECAL LELEH weh sodap kt ipoh xbp besh AYAM PENYET sambal die XMENGAMCAM ....kalo diorg bace nih mati aku hahahahaha....xpe nnt aku nk g ngan gyah plak....hakhakhak