Pages

Monday, April 16, 2012

Pura Kiki

ha tajuknya beriya....mesti kome semua dah tau ape die Pura Kiki.....k untuk keterangan lanjut ble la kome nengok blog nih babyphase dah lame beno mencari dan berkenan di hati dr airis umur setahun lagi n now nak masuk 3 tahun aku selalu la search botol2 susu nih dok usha punya usha jatuh hati la ngan botol nih....cek punya cek masa tu ada kt luo negara je...

meroyan aku kalo bayo ngan Dollar (amerika mu) hahahahahaha....ade cari2 lagi mencecah rm200 kot termasuk shipping....n minggu sudah terjumpa ini blog then tengok order shipping free n pujuk mintak diskaun ble la memang la harga mahal ko tau je la steel tu ade warranty k....

n then ngorat2 encik Hubby yang baik hati kopak la lagi die sebab baru dpt duit kan jd kite ngorat2 la...so die pun memberi keizinan dan wang maka aku terus order khamis malam then ikutkan sabtu sampai tp opis tutup die anto arinih....wah hati sungguh gumbira bila barang sampai....

dan ini la botol yang dibeli tp idok aku snap tp aku ambik dr blog babyphase tu.....

jeng.......




jeng......



jeng.....




n one more thing silicon sleeve die xde gambo'y.... wane pink jugek....hye girang gumbira bila yong dapat botol baru'y....nnt ade mase aku snap gambo die ngan botol'y eh