Pages

Friday, December 30, 2011

TENTANG DHIA lagi~

sane sini bercerita tentang cerita nih....aku adalah salah seorang penonton setia k....dari mula hingga la semalam episod akhir....ha berderai ayo mate aku semalam siap teresak2 lagi....aduyai dahsat'y kesedihan yang melanda.....aku nih kalo nengok cite tu or bace novel aku selalu letakkan diri aku pade situasi cerita tuh....emo bukan ape aku dapat rase'k kalo jauh ngan suami n suami wat 'dek' jek.....tu yang sentap habis tuh....

start pas aku solat maghrib ngam2 time tengah sedih kome weh....en suami g surau idok le join aku....bile die balik je kul 8 ngam2 udah abih cite tuh aku dok tereksak2 udoh laki aku kelam kabut heran aku kate la dhia ngan zikir mati......cinta hingga ujung usia.....aish....siap gelak suami aku k....sabo je la.....

ha datang koje pagi nih bengkak2 mate k....ghope gaduh laki bini teroyak ye hahahahahaha....pape pun penangan cite nih hebat banyak yang ble blajo.....pasnih cite ape plak....kalo layan dr mule memang haghu huhuhuhuhu

Monday, December 26, 2011

same date with us :)

hari ni seronok sangat dapat berita gembira gyah my BFF dapat baby gugurl!!!!ape lagi terus call BFF i sorang lg cik ooi ha bitau kite berkongsi tarikh.....arinih birthday ooi n anniversary kami....rase meriah beno arinih.......syukur alhamdulillah mommy G selamat melahirkan baby gurl tengah hari td....alhamdulillah nenek sonok sangat la tu dh dapat first cucu.....mudahan semua selamat ye....luv u alls.......

masih setahun jagung :)

usia kami baru setahun jagung....alhamdulillah hari ni genap la 3 tahun usia perkahwinan kami....mudahan keluarga kami diberi nikmat kebahgiaan yang berpanjangan dan dikurniakan iman yang tetap dalam menjalani hari2 yang mendatang dengan cabaran yang hebat yang belum kami ketahui rentak anak2 zaman serba canggih.....buat suami yang tersayang....terima kasih menjaga kami anak beranak menjadi suami dan bapa yang penyayang dan penyabar :).....sayang awak ketat2 :)

Friday, December 23, 2011

TENTANG DHIA

ehsan googles

korang tengok tak cerita tiap2 ari isnin hingga khamis pukul 7 tu cerita tentang dhia......semalam tengok yang pak tam yang dok kedai kopi meninggal pas nampak si Melly dalam kereta tekejut terus heart attack kan malam tu terus la reramai baca Yassin.....

aku dok dengar la bacaan tuh....tang ayat ke-21 yang Ittabiu Man La Yas Aluka.....dibaca Attabiu......lain maksud'y jika baca dengan baris yang salah....rasa2 orang yang wat cerita ni perasan x????aish....harap2 ada la yang perasan ye...mudahan pengajaran untuk saya dan semua :)

Thursday, December 22, 2011

P.U.A.S

sangat gembira bila sesuatu kerja yang amat payah bertahun2 menghadap benda tu dan akhirnya menghasilkan.....next year banyak lagi bende yang harus ditumpukan :)

Thursday, December 15, 2011

sangat aktif ini budak.....

budak nih semakinaktif ye....sehingga nak pengsan sedo pengsan sedo....hantap usah kate la ye....semakin aktif semakin banyak akai....beza beno ngan yong'y...aishhhh ari2 rs nk tercabut urat hahahahaha sabo je la kan.....la nih perangai menjadi2 memanjat sangat pandai nk turun melolong nangis hahahahaha
hai la adik.....xpe la nak beso kan....la ni pandai nk diri2 panjat n diri2 nk lepas tangan.....semput ummi!!!!! nih dh ujg tahun kejap je adik nak masuk 1 tahun!!!!!!!!!!!!!