Pages

Thursday, March 29, 2012

happy birthday adik....

adik semalam turn 1 year old...adik dah beso la kejap je dah setahun.....ape yang adik tau dalam setahun nih????ok meh kite senaraikan ye :

1. boleh jalan dah start 10 bulan ++
2. pandai ajuk orang nangis
3. pandai mintak makan minum
4. pandai kaco yong
5. pandai turun katil bila bangun tido
6. tak nangis bile jg dr tido
7. makan macam2 memilih tak nak yg sikit2 cubit hahahahahaha
8. suka sangat merengek mmg xble bla
9. still menyusu badan BF
10. pandai mendengar dan menerima arahan
11. suka lompat si katak lompat hihihihi yong airis suke ajo
12. sangat kedekut
13. pandai panggil baba, abg n wan yang lain sume uhhh aje
14. pandai mintak nak...nak...
15. pandai letak tepon kat tinga belakon tepon2(yg nih klako xble bla)

banyak sangat la tak larat nak bace dh ye hahahahahaha k la tu je la aku letak banyak lg kang meroyan bace panjang beno....DOA UMMI SEMOGA ANAK UMMI MENJADI ANAK YANG SOLEHAH DUNIA AKHIRAT




adik 1 hari
adik seminggu

adik 11 hari


adik 3 bln
adik  6 bulan


 adik 7 bulan

adik 8 bulan



adik 9 bulan dok tatih
happy 1 year old dik


 


 

Monday, March 5, 2012

happy birthday to you~

harini hari ulang tahun kelahiran en suami aku.....pagi2 aku ngan anak2 dah menyumbangkan lagu yang agak sumbang bile yong tarik baik punye wakakakakakaka so sweet dear....kiteorang nak guling2 golek2 gelak keras perut tau hahahahahahaha terbaikkkkk~

nak gelak lagi bukan ape dah siap nyanyi kome tau ape soalan pertama yang keluar????

yong airis      : ha dah siap nyanyi dah.....
baba             : terima kasih sambil kiss2
yong airis      : la mane keknye baba ummi????
ummi n baba : hahahahahahahahahahaha ngggeeeee
baba             : ooo kene ade kek la ye tu la slalu tengok asal nyanyi je kat tv mesti ade kek tiup lilin bagai kan
yong airis      : alaaaaaa sambil monyok

so sweet la kan hahahahahahaha nanti la kite makan2 ummi wat kek ke ye tak sekarang banyak bz la anak2 oi....pape pun happy birthday wahai suami ku mudahan diberikan murah rezeki di panjangkan umur serta kesihatan tubuh badan...terima kasih sebab jadi suami dan baba yang baik dan penyayang dan bertolak ansur dan seangkatan :)....LOVE YOU :p