Pages

Thursday, January 9, 2014

bermula kembali episod persekolahan

wah tajuk tak boleh blah kan hahahahahaha.........jap jap

fuuuuuhhhhhh fffffuuuuuuuuuhhhhhh ffffuuuuuuuhhhhhh.....berhabuk sudah blog aku nih kan lame beno tak dan nk update......

update untuk pertama kali di tahun baru 2014 pasai anak2 ke sekolah.....dua beradik tak de kat umah semua dh sekolah jadi wan(mak aku) dok sensorang dengan penuh rase bosan hiyahiya sian mak kan tp xpe la mak ble rehat banyak :)


ni la muke hari pertama seronok sangat si adik dapat sekolah.....tadika diorg start pukul 8 sampai petang....aku biase ambik diorg pukul 2.30 atau pukul 3.....tapi hari pertama pukul 12.30 aku g la ambk skali kene marah sbb ambk awai sgt hahahahahaha lawak ok....

balik tu tanye si adik......

ummi : almas....best tak sekolah hari ni??
almas: best sangat amei awan (ramai kawan)
ummi :oooo adik dah kenal ke name kawan??
almas: upe amei sgt amash awan je sume (lupa ramai sangat almas kawan je semua)
airis  : ala die ade kawan same baye die jgk si adik dini ayish pn xtau name

ngekek aku gelak lawak btoi deme yg best tu lupe name sbb ramei......dh anak semua skolah rs mcm kene beranak plak je lg hahahahahaha tengah usaha ni doakan la ye :)

No comments: